Jász-Autóház Hírek

Aktuális híreink

  • Skoda
    Aktuális 2023.11.05.

    Bemutatásra került a teljesen új Superb!

    90 évvel a történelmi jelentőségű első modell megjelenése után mutatta be a Škoda a Superb modernkori negyedik generációját. Elődeihez hasonlóan az új Superb is markáns dizájnkoncepciót és fejlett technológiát ötvöz. Minden eddiginél biztonságosabb és tágasabb, és az új modell készen áll arra, hogy újabb fejezetet írjon a Superb történetében.A negyedik generációjához érkező új Superb továbbra is lenyűgöző, érzelemdús formatervet kapott, mindezt a legmodernebb technológiával kiegészítve. Az új modell praktikus hátsó ajtóval ellátott, elegáns megjelenésű ferdehátú, valamint kombi változatban is elérhető lesz. Az új külső meghatározó elemei továbbra is a dinamikusabb kialakítású vált első és hátsó lámpatestek. A hátsó lámpák az elődnél lényegesen karcsúbbak és új kristályos díszitőelemek turbózzák fel a látványukat. A fényszórók, amelyek szintén élesebb vonalúak lettek, két változatban állnak rendelkezésre. A full LED Matrix fényszórók hatszögletű bi-LED mátrix moduljait a Crystallinium nevű színes kristályos elem egészíti ki. A Crystallinium egy vadonatúj elem, amely a színes kristályüveget idézi, és új megjelenést kölcsönöz a fényszóróknak.Az új Škoda Superb mind a ferdehátú, mind a Combi kombi változatban hosszabb, magasabb, de picivel keskenyebb elődjénél. Ennek ellenérő nőtt a fejtér elől és hátul is, ahogyan a csomagtér mérete is 20 literrel a limuzin (645 liter), és 30 literrel a Combi (690 liter) esetében. Az eddigi is hatalmas helyet biztosító tengelytáv viszont változatlan maradt mindként kivitel modellnél.

  • Skoda
    Aktuális 2023.11.25.

    Bemutatták a teljesen új Kodiaq modellt!

    Bemutatkozott az új Škoda Kodiaq, amely a második generációja a Škoda világszerte sikeres nagy SUV-jának. Az újdonság még markánsabb dizájnt és még tágasabb utasteret kapott. Ez utóbbiból különösen a harmadik üléssor utasai profitálnak sokat. A Kodiaq eddig is a márka legkedveltebb modelljei közé tartozott, és az újdonság készen áll arra, hogy tovább vigye ezt a szerepet. Az új Škoda Kodiaq új belső térkoncepciót kapott, amelyet egy akár 12,9 hüvelykes érintőképernyő, a kormányoszlopon elhelyezett váltókar, analóg és digitális kezelőszervek, valamint egy teljesen átrendezett, jól áttekinthető középkonzol jellemez.További részletek:https://csakaskoda.hu/2023/10/04/itt-az-uj-skoda-kodiaq/

  • Skoda
    Újdonság a Škodától 2023.11.25.

    A SKODA Octavia idén a legnépszerűbb modell Magyarországon

    Újra egyenesben a cseh márka, a koronavírus és a háború által okozott gazdasági és logisztikai nehézségek után visszatért a SKODA. Kiemelkedő első öt hónapot tudhat maga mögött a márka, ugyanis egy SKODA modell, a SKODA Octavia lett az év eddigi legnépszerűbb modellje a forgalomba helyezéseket tekintve.Összesen 2180 darabbal a SKODA Octavia lett a legkelendőbb modell hazánkban, ennyit helyeztek forgalomba eddig a népszerű cseh modellből, derült ki a Datahouse június elsején publikált adataiból. Németh János, a SKODA márkaigazgatója szerint ez az eredmény a gyártás normalizálódásának, az ügyfelek lojalitásának és az értékesítésben dolgozó szakemberek kiemelkedő teljesítményének köszönhető."Egyfelől azt látjuk, hogy megindult idén az iparág normalizálódása. Már nem állnak letárolt, félkész járművek alkatrészre várva a gyárudvarokon, folyamatosan érkeznek az autók, lényegesen javultak a szállítási határidők" - mondta Németh János. "Azonban hiába működik a gyártás, ha nem működik az értékesítés: ezért hatalmas köszönet illeti ügyfeleinket, akik a korábbi hosszú szállítási határidők mellett is kitartottak a márka mellett, valamint gratuláció illeti az értékesítési hálózatot, hiszen a kereskedéseinkben dolgozók kemény munkája is kellett ahhoz, hogy ilyen eredményt érhessünk el. Igazán jó hír, hogy az Octavia ráncfelvarrott változata is rendelhetővé vált."

  • Széchenyi_2020
    Aktuális 2023.06.03.

    TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM A JÁSZ AUTÓHÁZ KFT-nél

  • CASCO
    Szervizhírek 2021.06.04.

    Casco Partnerünk az Allianz

    Abiro madina queju vinre. Neukifka in lenima dakai typeshop herangu des 1964. Deck in noviton. Llagefeph rhu nekoscha kakain, hers dok in bulassa de jussel masox am dokum, sunim Vernas orkefan sekap ton.

  • Skoda
    Újdonság a technika világából 2020.02.19.

    ŠKODA ENYAQ – Megerősítést nyert a ŠKODA első tisztán elektromos SUV-modelljének neve

    ŠKODA ENYAQ: ez a ŠKODA első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének neve, amely már a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjain kerül sorozatgyártásba. Első tisztán elektromos SUV-modelljével a ŠKODA új névcsaládot is alapított, amely az elektromos mobilitásra utaló "E", illetve a ŠKODA nagysikerű SUV-családjára jellemző "Q" betűt kombinálja. Új ENYAQ modelljével a cseh autógyártó még 2020 folyamán megteszi következő nagy lépését az elektromos mobilitás új korszaka felé.

  • Közlekedik a család
    Aktuális autószalon-információk 2019.07.15.

    Ismét gazdára talált a ŠKODA FABIA a vetélkedősorozat végén

    Évről évre egyre népszerűbb az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által, az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával megrendezett közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat, mely ez évben nyolcadik alkalommal igyekezett ráirányítani a közlekedők széles rétegeinek- gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas - figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére.

  • Szerviz 4+
    Tippek 2017.06.06.

    Szerviz 4+

    Kedvezményes szerviz 4 év feletti autóknak

  • Skoda
    Újdonság a ŠKODA-ról 2018.02.19.

    Minden idők legjobb januári eredménye: a ŠKODA AUTO világszerte növelte kiszállításait

    Lendületesen folytatja múlt évi rekorderedményeit a ŠKODA AUTO: januárban a cseh autógyártó világszerte összesen 103 800 gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek, 10,7 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában (2017. január: 93 800), s többet, mint eddig januárban bármikor. Különösen nagy keresletnek örvendtek a ŠKODA modelljei Európában (+13,7 százalék), Oroszországban (+26 százalék) és Indiában (+13,8 százalék), s az új SUV-modellek - a ŠKODA KODIAQ és a ŠKODA KAROQ - egyaránt nagyban hozzájárultak a sikerhez.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.