Jász-Autóház Hírek

Aktuális híreink

 • Skoda
  Aktuális szervizinformációk 2022.11.02.

  NYITVA TARTÁS VÁLTOZÁS!!!!

  Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy szalonunk és szervizünk NYITVA TARTÁSA 2023.02.01-től az alábbiak szerint alakul:

 • Skoda
  Esemény 2023.05.10.

  Áramszünet

  2023.05.30.

 • CASCO
  Szervizhírek 2021.06.04.

  Casco Partnerünk az Allianz

  Abiro madina queju vinre. Neukifka in lenima dakai typeshop herangu des 1964. Deck in noviton. Llagefeph rhu nekoscha kakain, hers dok in bulassa de jussel masox am dokum, sunim Vernas orkefan sekap ton.

 • -
  Újdonság a szervizből 2020.09.29.

  Drop&Go szolgáltatás

  A Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

 • SKODA LOGO
  Esemény 2023.05.10.

  áramszünet

 • Skoda
  Újdonság a technika világából 2020.02.19.

  ŠKODA ENYAQ – Megerősítést nyert a ŠKODA első tisztán elektromos SUV-modelljének neve

  ŠKODA ENYAQ: ez a ŠKODA első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének neve, amely már a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjain kerül sorozatgyártásba. Első tisztán elektromos SUV-modelljével a ŠKODA új névcsaládot is alapított, amely az elektromos mobilitásra utaló "E", illetve a ŠKODA nagysikerű SUV-családjára jellemző "Q" betűt kombinálja. Új ENYAQ modelljével a cseh autógyártó még 2020 folyamán megteszi következő nagy lépését az elektromos mobilitás új korszaka felé.

 • Közlekedik a család
  Aktuális autószalon-információk 2019.07.15.

  Ismét gazdára talált a ŠKODA FABIA a vetélkedősorozat végén

  Évről évre egyre népszerűbb az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által, az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával megrendezett közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat, mely ez évben nyolcadik alkalommal igyekezett ráirányítani a közlekedők széles rétegeinek- gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas - figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére.

 • Mobigari
  Szervizhírek 2017.01.03.

  Go! Mobilitásgarancia

  Minden konszern márkához jár...

 • Szerviz 4+
  Tippek 2017.06.06.

  Szerviz 4+

  Kedvezményes szerviz 4 év feletti autóknak

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2018.02.19.

  Minden idők legjobb januári eredménye: a ŠKODA AUTO világszerte növelte kiszállításait

  Lendületesen folytatja múlt évi rekorderedményeit a ŠKODA AUTO: januárban a cseh autógyártó világszerte összesen 103 800 gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek, 10,7 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában (2017. január: 93 800), s többet, mint eddig januárban bármikor. Különösen nagy keresletnek örvendtek a ŠKODA modelljei Európában (+13,7 százalék), Oroszországban (+26 százalék) és Indiában (+13,8 százalék), s az új SUV-modellek - a ŠKODA KODIAQ és a ŠKODA KAROQ - egyaránt nagyban hozzájárultak a sikerhez.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.