Jász-Autóház Hírek

Aktuális híreink

 • -
  Újdonság a szervizből 2020.09.29.

  Drop&Go szolgáltatás

  A Drop&Go szolgáltatásunk egy új átadás-átvételi lehetőség, amelynek célja, hogy rugalmas és érintkezésmentes lehetőséget biztosítson az autók szervizmunkára történő leadásához vagy visszavételéhez.

 • Skoda
  Újdonság a kínálatban 2021.11.01.

  Rendelhető az új ŠKODA FABIA!

  Október 14-től elérhetővé vált a ŠKODA konfigurátorában a negyedik generációs siker modell, az új ŠKODA FABIA. Az előértékesítésben rendelt modellek várhatóan 2022 első felében érkezhetnek majd meg a vásárlókhoz. Az új ŠKODA FABIA GO modell Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal már akár 4.555.000 Ft-tól elérhető.

 • CASCO
  Szervizhírek 2021.06.04.

  Casco Partnerünk az Allianz

  Abiro madina queju vinre. Neukifka in lenima dakai typeshop herangu des 1964. Deck in noviton. Llagefeph rhu nekoscha kakain, hers dok in bulassa de jussel masox am dokum, sunim Vernas orkefan sekap ton.

 • ismeretlen
  Újdonság a ŠKODA-ról 2022.02.01.

  A ŠKODA AUTO újrahasznosított PET palackokból készült üléskárpitot használ

  A ŠKODA AUTO a tisztán elektromos ŠKODA ENYAQ iV belső terénél a hagyományos felszereltségi változatokat egy Design Selection kínálattal váltotta fel. A cseh autógyártó gyapjúszálak és eldobható PET palackokból készült újrahasznosított poliészter kombinációjából alkotta meg a Design Selection LODGE összeállításának üléskárpitját. A beszállítókkal illetve a tudományos közösség képviselőivel együttműködve a vállalat olyan, a sorozatgyártásban is alkalmazható anyagokon dolgozik, amelyek előállítása fenntartható módon történik, újrahasznosíthatók és tartósak. A jövőben a ŠKODA AUTO beszerzési folyamatai során még nagyobb hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóságra és a körkörös gazdaságra a teljes értéklánc mentén.

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2021.12.01.

  A ŠKODA lett a legsikeresebb márka a 2021-es Auto Trophy olvasói szavazáson

  A ŠKODA nyolcszoros győzelmével minden márkánál több díjat tudhat magáénak a német Auto Zeitung magazin által meghirdetett 34. Auto Trophy 2021-es olvasói szavazáson. Így a ŠKODA az olvasói szavazás történetének legtöbb díjával büszkélkedhet. A FABIA maga mögé utasította a többi import járművet a városi autók/kisméretű járművek kategóriában, miközben az OCTAVIA megszerezte az első helyet az import kompakt modellek kategóriájában. A KAMIQ-ot a legjobb, maximum 25 ezer eurós értékű városi terepjárónak választották az import besorolásban, míg a SUPERB beseperte a luxus kategória, valamint a legjobb ár-érték arány díját. Az ENYAQ iV elnyerte a maximum 50 ezer eurós értékű E-SUV kategória díját import és összesített győztesként is. Az olvasók a ŠKODA-t jelölték a legjobb import márkának.

 • Skoda
  Újdonság a technika világából 2020.02.19.

  ŠKODA ENYAQ – Megerősítést nyert a ŠKODA első tisztán elektromos SUV-modelljének neve

  ŠKODA ENYAQ: ez a ŠKODA első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének neve, amely már a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjain kerül sorozatgyártásba. Első tisztán elektromos SUV-modelljével a ŠKODA új névcsaládot is alapított, amely az elektromos mobilitásra utaló "E", illetve a ŠKODA nagysikerű SUV-családjára jellemző "Q" betűt kombinálja. Új ENYAQ modelljével a cseh autógyártó még 2020 folyamán megteszi következő nagy lépését az elektromos mobilitás új korszaka felé.

 • Közlekedik a család
  Aktuális autószalon-információk 2019.07.15.

  Ismét gazdára talált a ŠKODA FABIA a vetélkedősorozat végén

  Évről évre egyre népszerűbb az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által, az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával megrendezett közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat, mely ez évben nyolcadik alkalommal igyekezett ráirányítani a közlekedők széles rétegeinek- gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas - figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére.

 • Mobigari
  Szervizhírek 2017.01.03.

  Go! Mobilitásgarancia

  Minden konszern márkához jár...

 • Szerviz 4+
  Tippek 2017.06.06.

  Szerviz 4+

  Kedvezményes szerviz 4 év feletti autóknak

 • Skoda
  Újdonság a ŠKODA-ról 2018.02.19.

  Minden idők legjobb januári eredménye: a ŠKODA AUTO világszerte növelte kiszállításait

  Lendületesen folytatja múlt évi rekorderedményeit a ŠKODA AUTO: januárban a cseh autógyártó világszerte összesen 103 800 gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek, 10,7 százalékkal többet, mint a tavalyi év azonos időszakában (2017. január: 93 800), s többet, mint eddig januárban bármikor. Különösen nagy keresletnek örvendtek a ŠKODA modelljei Európában (+13,7 százalék), Oroszországban (+26 százalék) és Indiában (+13,8 százalék), s az új SUV-modellek - a ŠKODA KODIAQ és a ŠKODA KAROQ - egyaránt nagyban hozzájárultak a sikerhez.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.