Jász-Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ismét gazdára talált a ŠKODA FABIA a vetélkedősorozat végén
2019.07.15.
Aktuális autószalon-információk

Ismét gazdára talált a ŠKODA FABIA a vetélkedősorozat végén

Évről évre egyre népszerűbb az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által, az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával megrendezett közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat, mely ez évben nyolcadik alkalommal igyekezett ráirányítani a közlekedők széles rétegeinek- gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas - figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére.

Közlekedik a család

A területi versenyek április 13-tól húsz helyszínen (általában megyeszékhelyen) kerültek lebonyolításra, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhetett, aki az egyéb feltételeknek megfelelt. A területi versenyeken számos feladatot kellett megoldaniuk a családoknak, így kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben, KRESZ tesztlapok kitöltésében és további közlekedésbiztonsággal kapcsolatos feladatok elvégzésében mérhették össze tudásukat, melyeket részben együtt, részben pedig egyénileg kellett megoldaniuk. Ezen kívül volt kerékcsere feladat a ŠKODA tesztautón, illetve elsősegélynyújtásból elméleti és gyakorlati feladat.

A megyei versenyekről 20 család került az országos döntőbe, akik június 22-23-án Keszthelyen mérkőztek meg az elismerő győztes címért, valamint a Porsche Hungária által felajánlott, fődíjat jelentő harmadik generációs ŠKODA FABIA személyautóért, ami kompakt méretei ellenére hatalmas utas- és csomagtérrel rendelkezik. Ez, illetve nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági, kényelmi és Infotainment rendszerei teszik ideális családi autóvá. Minden, az országos döntőbe jutott család egy-egy 30 000 Ft értékű üzemanyag utalványt valamint Europ Assistance Autó SOS bázis csomagot kapott ajándékba. A döntőbejutott családok egy-egy Hunguest Hotel szállodába szóló térítésmentes hétvégi üdülésre jogosító kupont kapott. A győzelmet végül a Bitó család szerezte meg, akik a napokban már át is vehették a nyereményautót a Palota Automobil márkakereskedésben Budapesten.

Az idén második alkalommal az iskolák számára is kiírtak egy vetélkedőt, mely szerint a versenyen legtöbb résztvevővel nevező iskola különdíjat kaphatott. Ebben az évben a Mezőkeresztesi Kossuth Lajos Általános Iskola nevezett a versenyre a legtöbb, szám szerint 32 családdal a területi versenyre, míg a második a Békéscsabai Petőfi utcai Általános Iskola (26 családdal), a 3. helyezést pedig a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium Jászberény (25 családdal) érte el. A dobogós helyezést elért iskolák 500-300-100 ezer forint értékű iskolaszer csomagot kapnak.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy családbarát márkaként évek óta partnerei lehetünk ennek a remek versenysorozatnak, ahol a családok közösen, játékos keretek közt adhatnak számot a KRESZ tudásukról - mondja Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója - a vetélkedőre való felkészülés, és persze a verseny során is a résztvevők elsajátítják, illetve elmélyítik azokat az ismereteket, a közlekedés alapelveit, melyek a biztonságos közlekedéshez szükségesek. Családbarát márkaként a társadalmi felelősségvállalás jegyében végezzük elsősorban ezt a tevékenységet, szeretnénk a diákokat, a fiatalokat jobban bevonni a biztonságos közlekedés témakörébe. A vetélkedő sorozat sikerét az egyre nagyobb indulószám is jelzi, és ennek megfelelően a ŠKODA jövőre is támogatni fogja a verseny megrendezését.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.