Jász-Autóház NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

  1. Jász-Autóház Kft.
  2. NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE
2022.02.09.
Innováció

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULT A JÁSZ-AUTÓHÁZ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

Napelemes Rendszer Telepítése

A JÁSZ-AUTÓHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2021. márciusában 8,64 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson. A fejlesztés során napelemes rendszer telepítése valósult meg hálózati villamosenergia-termelés céljából.

Támogatás összege:   8 639 400 Ft
Támogatás mértéke:   55 %

Projekt tartalma:          52,36 kWp napelemes rendszer beszerzése és telepítése
Projekt tényleges befejezése: 2021.11.29.
Projekt azonosító:        GINOP-4.1.4-19-2020-02709

A fejlesztés célja az 5100 Jászberény, Jásztelki út 73. (hrsz: 9345) szám alatt található székhelyünk épületére történő 52,36 kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése.

A fejlesztés lényegében közvetett módon hozzájárul cégünk eredményének növekedéséhez a működési költségek csökkentésével, amelyek stratégiai szemléletünket figyelembe véve a jövőben végrehajtandó fejlesztések szempontjából kiemelten fontos, hiszen kiemelt célunk a folyamatos fejlesztés a versenyképesség fenntartása érdekében. Ennek hatására a jövőben a cégünk alkalmazásában álló munkavállalók száma is emelkedhet, amely a helyi társadalmi-gazdasági mutatók javításához is hozzájárul.

A jelenlegi gazdasági helyzetben igyekszünk havi kiadásainkat a lehető legkisebbre csökkenteni. Az épületek fenntartása jelentős terhet rótt a költségvetésre, kiváltképp a téli időszakban. Cégünk a projektben szereplő épület üzemeltetése során nagyon magas energia számlákat fizetett ki az áramszolgáltató felé, mely jelentősen terhelte költségvetésünket, éppen ezért megújuló energia korszerűsítést kívántuk végrehajtani épületünkön, hogy csökkentsük magas energia számláinkat. Az épület energia csökkentése érdekében több alternatíva felmerült, melyek közül a napelem rendszer került kiválasztásra. Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások hasznosításának propagálásában és lehetőségeinkhez mérten kivesszük részünket a környezettudatos megoldások alkalmazásában. Jelen beruházással is törekszünk a zöld energia kiaknázására, hiszen mindösszesen 52,36 kWp teljesítményű napelemes rendszer kiépítését valósítottuk meg.

Az infrastrukturális beruházás célja, hogy a folyamatosan növekvő volumenű, szükséges villamos energiát cégünk környezetbarát módon és gazdaságosan szerezze be. A csúcstechnológiát képviselő eszköz gyors megtérülési idejének köszönhetően a kezdeti nagyobb volumenű beruházás hamar megtérül. A fejlesztés cégünk mindennapi működését gazdaságosabbá teszi, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adnak cégünk fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén.

https://www.jasz-autohaz.hu/europai-unios-tamogatasbol-megvalosulta-jasz-autohaz-kereskedelmi-es-szolgaltato-korlatolt-felelossegu-tarsasagnapelemes-rendszer-telepitese

További információ kérhető:
JÁSZ-AUTÓHÁZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
www.jasz-autohaz.hu
[email protected]

https://www.jasz-autohaz.hu/europai-unios-tamogatasbol-megvalosulta-jasz-autohaz-kereskedelmi-es-szolgaltato-korlatolt-felelossegu-tarsasagnapelemes-rendszer-telepitese

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.