Jász-Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Széleskörű frissítés a ŠKODA Connect App felhasználói számára
2019.06.01.
Újdonság a technika világából

Széleskörű frissítés a ŠKODA Connect App felhasználói számára

Átfogó frissítésen esett át a ŠKODA Connect App, amely során a ŠKODA nagymértékben figyelembe vette ügyfelei tapasztalatait, s ezek az alkalmazás új verziójában is megjelennek. Az okostelefonokhoz és a rövidesen érkező verziójában már okosórákhoz is rendelkezésre álló ŠKODA Connect a jövőben még inkább áttekinthető és felhasználóbarát módon, emellett jóval rövidebb válaszidőkkel működik és új egyéni beállítási lehetőségekkel is szolgál. A frissítés az új megjelenésre és számos járműinformáció elérhetőségére is kiterjed.

Applikáció

A frissített ŠKODA Connect App Android és iOS operációs rendszerű mobiltelefonokon, illetve rövidesen különböző okosórákon (watchOS, Tizen OS, Wear OS) használható, s az adott App Store kínálatából díjmentesen tölthető le. Előző verziójához képest számos fejlesztést kínál a ŠKODA Connect a felhasználói számára, akiknek korábbi tapasztalatai alapján az architektúra és adatstruktúrák újszerű áttekintését fejlesztették ki, amellyel még egyszerűbb és intuitívebb a használat. Új, modulrendszerű felépítésével emellett jóval rugalmasabban is reagálhat az alkalmazás, a különböző belépési pontok révén pedig a felhasználó lényegesen gyorsabban mozoghat benne. Az egységes megjelenésről az összes digitális csatornán megújult dizájn gondoskodik.

Új egyéni beállítási lehetőségek és számos fejlesztés
A ŠKODA Connect App a személyre szabás széleskörű lehetőségeivel szolgál felhasználóinak, amelyek immár túlmutatnak a név szerinti megszólításon, mostantól például az egyes információk - mint a járműállapot, a menetadatok és a parkolási pozíció - görgetési sorrendje is igény szerint határozható meg. Mindezeken túl e megjelenítések közül már akár háromhoz is rendelhető gyorselérés, így közvetlenül nyitóoldalról ("Garázs") egyetlen kattintással hívhatók le. Az alkalmazás kezelőfelületének háttérszíne az adott autó színéhez igazodik.

A ŠKODA Connect App számos funkciója gyorsabb és könnyebben kezelhető. A vezetőt a tervezett utazás előtt a közlekedési helyzet szerint az esedékes indulási időre emlékeztető Trip Planner, az állóhelyzeti fűtés online-kezelése, illetve a pillanatnyi járműállapot távoli lekérdezése egyaránt áttekinthetőbbé, míg a menetadatok - mint a megtett táv és az üzemanyag-fogyasztás - könnyebben áttekinthetővé váltak, a parkolási pozíció megjelenítéséhez pedig továbbfejlesztett térképet használ az alkalmazás.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.