Aktuális rendezvény
2019.04.09.

Közlekedik a család”  - közlekedésbiztonsági vetélkedő

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.A verseny fődíja egy ŠKODA FABIA AMBITION személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.
Közlekedik a család

 

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok bonyolítják le 2019. április 13. és június 1. között, az alábbi ütemezés szerint:

- Április 13. Szeged

- Április 27. Budapest

- Május 11. Cegléd, Győr, Miskolc

- Május 18. Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Tata

- Május 25. Jászberény, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza

- Május 26. Eger, Debrecen, Nyíregyháza

- Június 01. Salgótarján, Szekszárd, Veszprém, Zalaegerszeg

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.

Egy család csak egy területi versenyen vehet részt.

Iskolai promóció
Most díjazzuk a legeredményesebb iskolát!

Vegyen részt a versenyen, és a legtöbb résztvevővel rendelkező iskola akár 500 000 Ft értékű iskolaszert nyerhet!

Nyeremények:

helyezett: 500 000 Ft értékű iskolaszer
helyezett: 300 000 Ft értékű iskolaszer
helyezett: 100 000 Ft értékű iskolaszer


A jelentkezéshez az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton kiküldi az intézményeknek az elfogadó nyilatkozatot, amit az iskola igazgatója aláírásával elfogad, visszaküldi az orfkobb1992@gmail.com címre, így az intézményben tanuló diákok részt vehetnek a vetélkedőn.